Pokemon Unite regionale bètatest voor Android-gebruikers in maart in Canada

Pokemon Unite regionale bètatest voor Android-gebruikers in maart in Canada

The Pokemon Company heeft Pokemon-fans een update gegeven over de ontwikkeling van aankomende Pokemon Unite, die zowel naar de Nintendo Switch als naar mobiele platforms komt.

The Pokemon Company zei in een bericht op de officiële website dat ze het afgelopen jaar hebben besteed aan het verfijnen van de graphics van de game en dat er vervolgens wijzigingen zijn aangebracht in de gameplay.

Regionale bètatest

Het team is nu klaar voor gebruikers om de game te bekijken en ze hebben aangekondigd dat er in maart een bètatest gepland staat voor Canadese smartphonegamers met een Android-apparaat. Hier zijn de details:

This March, players in Canada will have their first opportunity to play Pokémon UNITE. While the game is planned to release for Apple and Android devices and Nintendo Switch, this beta test will be limited to Android devices.

Interested Trainers can visit the Pokémon UNITE page in the Google Play Store for details and to register for a chance to participate.

Geschiktheidsdetails:

De regionale bètatest van Pokémon UNITE is alleen toegankelijk voor inwoners van Canada.Spelers moeten ten minste 16 jaar oud zijn om deel te nemen. De voortgang in het spel wordt gereset zodra de bèta is voltooid. Het opnemen of streamen van gameplay is niet toegestaan ​​tijdens de regionale bètatest.

Ad