Poketoon – Slugma-Powered Home – Aflevering 5 nu beschikbaar

Poketoon – Slugma-Powered Home – Aflevering 5 nu beschikbaar

De vijfde aflevering van de Poketoon korte animatieserie is door de Pokemon Company naar het Westen gestuurd.

POKÉTOON aflevering 5

Op de PokemonTV-website of de Switch-app kunnen fans ‘Slugma-Powered Home’ nu in het Engels bekijken. Het gaat over een klein meisje dat haar grootouders gaat bezoeken in het land, waar ze wonen met veel Pokemon.

Slugma-aangedreven huis

De vijfde aflevering van deze verzameling korte animatiefilms heet ‘The Slugma-Powered Home’. Daarin kun je een gezellige dag doorbrengen in een huis vol Pokémon.

Op Pokémon TV kun je nu de vijfde aflevering van POKÉTOON bekijken. Een klein meisje brengt een besneeuwde dag door in het huis vol Pokémon van haar grootouders in ‘The Slugma-Powered Home’. Ze krijgt snel een band met hun vriendelijke Pokémon, maar wat ze echt wil, is dicht bij de Slugma komen, die erg verlegen is.

Als het niet beschikbaar is in jouw regio, kun je ze in de herfst vinden op het officiële Pokemon YouTube-kanaal als je ze nu niet kunt krijgen.

Over Poketoon

Er zijn acht korte animatiefilms in POKÉTOON. Elk heeft een ander verhaal en een andere kunststijl. Elke vrijdag verschijnt er een nieuwe aflevering van Pokémon TV. Je kunt de eerste vijf afleveringen nu bekijken op watch.pokemon.com of de Pokémon TV-app voor je telefoon. De app voor Pokémon TV is nu ook beschikbaar voor Nintendo Switch.