Poketoon Snorunt’s Summer Vacation beschikbaar op PokemonTV

Poketoon Snorunt’s Summer Vacation beschikbaar op PokemonTV

De zevende aflevering van de Poketoon korte animatieserie is door de Pokemon Company naar het Westen gestuurd.

Op de PokemonTV-website of Switch-app kunnen fans nu ‘Snorunt’s Summer Vacation’ in het Engels bekijken. Het vertelt het verhaal van een groep jongens die op zomervakantie een Snorunt ontmoeten. Als het niet beschikbaar is in jouw regio, kun je ze in de herfst vinden op het officiële Pokemon YouTube-kanaal als je ze nu niet kunt krijgen.

Zomervakantie van Snorun

In “Snorunt’s Summer Vacation”, de zevende aflevering van deze verzameling korte animatiefilms, beleven drie vrienden een leuke zomer.

De zevende aflevering van POKÉTOON is nu te zien op Pokémon TV. In ‘Snorunt’s Summer Vacation’ genieten drie jonge vrienden van een hete zomerdag wanneer het uit het niets begint te sneeuwen. Terwijl ze proberen te achterhalen wat de vreemde vlaag veroorzaakt, vinden ze een Pokémon die hulp nodig heeft.

Er zijn acht korte animatiefilms in POKÉTOON. Elk heeft een ander verhaal en een andere kunststijl. Je kunt de eerste zeven afleveringen nu bekijken op watch.pokemon.com of de mobiele app Pokémon TV. De app voor Pokémon TV is nu ook beschikbaar voor Nintendo Switch. De laatste aflevering wordt op 5 augustus voor het eerst vertoond op Pokémon TV.

Ad