Professor Layton and Pandora’s Box HD – Eerste officiële mobiele trailer

Professor Layton and Pandora’s Box HD – Eerste officiële mobiele trailer

De DS-klassieker Professor Layton en de doos van Pandora is op weg naar mobiele apparaten met een nieuwe HD-look. Level-5 heeft ons eindelijk een eerste blik op Professor Layton en Pandora’s Box HD voor Mobile gebracht.

video
play-rounded-fill

De officiële trailer bevat enkele van de tussenfilmpjes van het verhaal en hoe het spel eruit zal zien op mobiele interfaces.

Over Professor Layton en Pandora’s Box HD

De professor in het oplossen van puzzels is terug, met een groter avontuur en nog grotere gevaren dan voorheen. Terwijl hij onderzoek doet naar de dood van zijn mentor Dr. Schrader, zijn de prof. En zijn leerling Luke verwikkeld in een gevaarlijk mysterie met betrekking tot een doos waarvan wordt gezegd dat hij degene die hem opent, doodt.

Terwijl je aan boord van de Molentary Express gaat, betreed je een nieuwe wereld vol bizarre personages en meer dan honderd nieuwe puzzels om je grijze massa te testen. Van eenvoudige raadsels en wiskundeproblemen, tot logische puzzels, optische illusies en block-sliding stijl hersenkrakers – geen twee uitdagingen zijn ooit hetzelfde.

Er is altijd een handige hint om ervoor te zorgen dat je nooit lang blijft steken en dat je veel beloningen krijgt als je ze goed hebt – van cadeaus voor je huisdierhamster tot ingrediënten voor de ultieme kop thee. Je hersenen trainen is nog nooit zo leuk geweest!

Belangrijkste kenmerken

  • Verbazingwekkende variëteit: meer dan 150 gloednieuwe hersenkrakende puzzels om te ontrafelen en op te lossen, met nog meer variëteit en verrassingen dan de vorige keer.
  • Geanimeerd avontuur: als je de scènes in stripstijl in de eerste game leuk vond, zul je verbaasd zijn hoeveel beter en talrijker ze hier zijn.
  • Speciale beloningen: elke opgeloste puzzel heeft zijn eigen speciale beloning, van het openen van een slot op je dagboek tot het verkrijgen van nieuwe stukken aan de camera van de Prof. of geschenken voor je huisdierenhamster!
  • Trilogy behandelt: ontgrendel nog meer extra functies met speciale codes verkregen in het eerste spel en van de derde titel in de reeks wanneer deze wordt vrijgegeven.
  • Online actie: zelfs als je het hoofdspel hebt verslagen, kun je nog steeds één nieuwe puzzel per week downloaden met de speciale Nintendo Wi-Fi Connection-optie.
Ad