Professor Layton And The Curious Village is uit!

Professor Layton And The Curious Village is uit!

Degenen van jullie die Professor Layton en The Curious Village op de Nintendo DS wilden ervaren maar niet het systeem hadden, kunnen het nu kopen op zowel iOS als Android.

Professor Layton And The Curious Village lanceerde vandaag in HD voor $ 10 vanuit de App Store of Google Play Store.

video
play-rounded-fill

De game, die Level-5 oorspronkelijk 11 jaar geleden op de Nintendo DS in Japan uitbracht, volgt professor Layton, een archeoloog, en zijn leerling, Luke. Een rijke weduwe daagt hen uit om een ​​voorwerp te vinden dat verborgen is door haar overleden echtgenoot, de baron. Degene die het vindt, zal zijn enorme rijkdom erven.

Over Professor Layton and the Curious Village

Bekroond tot Beste Handheld Game van 2008. Ontdek de titel die een legacy heeft gelanceerd!

Met meer dan 17 miljoen verkochte eenheden wereldwijd, ontdek je de originele titel die het puzzel-avonturengenre vormde en een erfenis lanceerde. Digitaal geremastered in HD voor mobiele apparaten en met nieuwe, nog nooit eerder geanimeerde cutscenes, is het tijd om de cerebrale marathon te lopen met Professor Layton en het Curious Village.

Het verhaal begint wanneer professor Layton, een echte Engelse heer en beroemde archeoloog, met zijn leerling Luke naar de afgelegen nederzetting St Mystere rijdt in antwoord op een verzoek van de weduwe van een rijke baron. De wil van de baron geeft aan dat de familieschat, de Gouden Appel, ergens in het dorp verborgen is, en wie het vindt, zal het hele landgoed Reinhold beërven. De professor en Luke moeten de stad doorzoeken op aanwijzingen die leiden tot het kostbare erfstuk.

Met een kenmerkende artistieke stijl die ouderwetse charme uitstraalt, komen de eigenzinnige personages van het spel meteen tot leven. De geanimeerde tussenfilmpjes, geremasterd in HD, vertellen belangrijke delen van het verhaal in prachtig detail. En altijd aanwezig op de achtergrond, legt de originele soundtrack, geliefd bij veel spelers, de sfeer van het Layton-universum scherp vast.

Met puzzels gemaakt door Akira Tago, auteur van de boeken ‘Atama no Taisou’ (‘Head Gymnastics’), brengt Professor Layton en het Curious Village meer dan 100 hersenkrakers bij elkaar, waaronder schuifpuzzels, matchstickpuzzels en zelfs strikvragen. flexibele observatie, logica en vaardigheden voor kritisch denken. Bovendien, in plaats van alleen maar uitdagingen uit een lijst te selecteren, onthullen spelers puzzels door gesprekken met de dorpelingen of door hun omgeving te onderzoeken.

Als je geobsedeerd bent door hersenkrakende puzzels, dan zijn Professor Layton en de Curious Village iets voor jou!

Spelkenmerken:

  • 1e aflevering van de Layton-serie
  • Meer dan 100 puzzels, ontworpen door Akira Tago, die kunnen worden aangepakt op weg naar het oplossen van de zaak
  • Nieuwe! Exclusieve, nog niet eerder vertoonde animatiefilm
  • Prachtig geremastered in HD voor mobiele apparaten
  • Minigames spelen met het verzamelen van gadgets en stukjes van een mysterieus schilderij, en het nastreven van bijpersonages
  • Offline spelen na eerste download
Ad