Prominente leaker lijkt tot zwijgen te zijn gebracht

Prominente leaker lijkt tot zwijgen te zijn gebracht

Een grote leaker van Chinese online forums is het onderwerp geweest van fascinerende nieuwe informatie die is verschenen in de gaming-lek- en geruchtengemeenschap.

Ssst

De persoon in kwestie was een leaker die in de gemeenschap bekend stond als “Factory Uncle“. Men geloofde dat deze persoon op een van de productielijnen van Nintendo werkte. Hij was berucht vanwege het vrijgeven van details over aanstaande nieuwe Nintendo Switch-hardware, zoals de Splatoon 3 OLED en andere Special Edition Nintendo Switches. Dit leverde hem veel bekendheid op.

Er wordt beweerd dat de Factory Uncle permanent is verbannen van het forum waar hij actief was, en dat zijn onderwerp ook is verwijderd, volgens een bericht dat op Famiboards is geplaatst. Dat was blijkbaar op verzoek van Nintendo zelf, wat suggereert dat ze eindelijk stappen hebben ondernomen om zijn lekkende operaties een halt toe te roepen. Het feit dat dit zogenaamd het geval was, maakt deze situatie opmerkelijk.

Op het moment dat dit artikel werd geschreven, is het niet duidelijk waarom Nintendo nu besloot actie te ondernemen, ondanks het feit dat Factory Uncle al geruime tijd actief is. Sommige anderen denken dat het was om te voorkomen dat hij informatie vrijgaf over de vermoedelijke opvolger van Switch; Omdat het bericht echter is verwijderd, zal het onmogelijk zijn om vast te stellen of hij echt iets dergelijks heeft onthuld voordat hij werd verbannen. Dit heeft geleid tot de speculatie.

Ad