QuakeCon At Home – 7-9 Augustus

QuakeCon At Home – 7-9 Augustus

Bethesda kondigde de volgende aflevering van hun jaarlijkse Quakecon-conventie aan. Dit jaar krijgt het evenement een digitale vorm en krijgt het de titel “QuakeCon At Home”. Het wordt gehouden van 7 tot 9 augustus en belooft “livestreams, toernooien, liefdadigheidsinzameling en meer” te bevatten.

Global Super Stream

QuakeCon at Home zal een weekend vol met gestreamde inhoud van over de hele wereld hebben, en begint op vrijdag 7 augustus om 11:00 uur CST met Bethesda’s QuakeCon Digital Welcome. Het evenementenschema zal de klok rond programmeren met speciale influencer-streams, verrassingen en onze eigen Bethesda Community-teams van over de hele wereld – allemaal vanuit huis gestreamd ter ondersteuning van goede doelen. Blijf op de hoogte voor meer informatie, inclusief het volledige streamschema, in de komende weken!

QuakeCon Twitch Team

Games spelen en delen met vrienden in de BYOC is de kern van QuakeCon, en dit jaar zal de wereldwijde QuakeCon-gemeenschap zich voor het eerst verenigen en verbinden via het officiële QuakeCon bij Home Twitch Team. Het team viert QuakeCon, speelt en deelt games en helpt geld in te zamelen voor de door QuakeCon ondersteunde goede doelen. Sommige spelers zullen te zien zijn op de QuakeCon Twitch Team-pagina. We zullen binnenkort meer details vrijgeven over hoe spelers zich kunnen registreren om lid te worden van het QuakeCon at Home Twitch Team.

eSports Tournament

Het is geen QuakeCon zonder een toernooi vol fragmenten, dus dat is ook virtueel geworden voor 2020. Het Quake Pro League-seizoen 2019-2020 wordt afgesloten op ons Quake World Championship, zondag 9 augustus om 16:00 uur. CST. Vanuit het comfort van hun eigen huis zullen de 24 beste spelers van over de hele wereld strijden om hun deel van $ 150.000 aan prijzen en de titel van seizoenskampioen te winnen. Quake-fans kunnen live online kijken via de Global Super Stream – houd ons in de gaten voor meer informatie.

Liefdadigheidsinitiatieven

Geld inzamelen voor goede doelen is al jaren een belangrijk onderdeel van QuakeCon en bezoekers hebben een enorme impact gemaakt voor lokale, nationale en internationale groepen. We zijn verheugd om deze erfenis op een wereldwijde en lokale manier voort te zetten. QuakeCon-spelers kunnen rechtstreeks aan organisaties doneren vanuit de officiële QuakeCon at Home Twitch-stream, waaronder Direct Relief, UNICEF, NAACP Legal Defense Fund en The Trevor Project.

Goede doelen voor dieren

Iedereen zal de goede honden missen die elk jaar de tentoonstellingshal bezoeken, dus dit jaar brengen we de harige fondsenwerving wereldwijd. QuakeCon at Home zal nieuwe, exclusieve “Dogvahkiin” en “Catodemon” t-shirts te koop hebben, waarbij alle opbrengst van Bethesda naar zowel onze langdurige Dallas adoptiepartner voor dieren, Dallas Pets Alive, als naar VIER VOETERS, een internationale liefdadigheidsinstelling, gaat. geld inzamelen voor allerlei soorten dieren wereldwijd.

Officiële QuakeCon at Home Swag

Met een beetje geluk is dit de enige QuakeCon at Home die we ooit moeten houden, dus het T-shirt van dit jaar zal echt uniek zijn. QuakeCon-verzamelaars kunnen vandaag QuakeCon at Home merch reserveren om de set compleet te maken en deze op tijd te ontvangen voor het live evenement.

Momenteel is het niet bekend of er tijdens het evenement games worden onthuld of andere gerelateerde aankondigingen.