Reggie – Favoriete momenten van de president van Nintendo of America

Reggie – Favoriete momenten van de president van Nintendo of America

GamerTagRadio kreeg de kans om de voormalige president van Nintendo of America, Reggie Fils-Aime, te interviewen.

Het interview was gecentreerd rond het onderwerp van Reggies favoriete herinneringen aan zijn 15 jaar bij Nintendo.

Ik denk dat we vrijwel allemaal kunnen raden wat zijn favoriet was, want het was inderdaad de Wii Fit E3-demo net voordat hij op het Wii Balance Board stapte toen hij de beroemde woorden “ My body is ready. “

Reggie’s favoriete momenten als president van Nintendo of America

Er zijn er zo veel, alles vanaf mijn allereerste E3 en de beroemde woorden: ‘Mijn naam is Reggie, ik ga voor schoppen en namen aannemen en we gaan spelletjes maken.’ Dat was een fenomenaal moment. Op diezelfde E3, toen we een Zelda-trailer speelden voor wat Twilight Princess werd, en de media huilden … ik bedoel letterlijk! De afgematte media. Deze mensen hadden tranen die over hun wangen stroomden.

Het evenement waar we de Wii en ikzelf lanceerden, meneer Iwata, meneer Miyamoto en een deelnemer die de kans had gewonnen om live met ons op het podium te spelen. Dat was een magisch moment.

Ze waren allemaal anders. Elk was speciaal. Elk van hen hielp het bedrijf, het merk en de producten vooruit te helpen. Dat maakte die 15 jaar bij het bedrijf zo bijzonder.

Over Reggie

Reggie is vooral bekend als de president en chief operating officer van Nintendo of America, de Noord-Amerikaanse divisie van Nintendo, van 2006 tot 2019. Voordat hij promoveerde tot president en COO, was Reggie Executive Vice President of Sales and Marketing .

Maar Reggie had eerdere leidinggevende functies op het gebied van verkoop en marketing bekleed bij Procter & Gamble, Pizza Hut, Guinness, Derby Cycle, Panda Express en VH1. Hij is op 15 april 2019 na een aankondiging op 21 februari uitgetreden als president van Nintendo of America en werd opgevolgd door Doug Bowser.

Ad