Reggie Fils-Aime – Andrew Yoon Legend Award

Reggie Fils-Aime – Andrew Yoon Legend Award

De 9e NY Game Awards heeft aangekondigd dat de voormalige Nintendo of America-president Reggie Fils-Aime de Andrew Yoon Legend Award zal ontvangen.

NY Game Awards

De Andrew Yoon Legend Award wordt uitgereikt aan Reggie tijdens de ceremonie op 21 januari 2020 in het SVA Theater in Manhattan. Evenementorganisatoren zeggen dat dit een manier is om Reggie te eren, die heeft geholpen om van game te veranderen met gameconsoles zoals de Wii en Nintendo Switch.

Reggie antwoordde

Ik voel me nederig en vereerd om te worden erkend met deze prijs van een organisatie die ik respecteer en bewonder. Mijn passie voor het werk dat wordt gedaan door de leden van de New York Videogame Critics Circle inspireert me om ook iets terug te doen voor de gemeenschap door deel te nemen aan de mentor- en educatieve activiteiten die de organisatie doet voor studenten in de regio NYC.

Over de Andrew Yoon Legend Award

De Andrew Yoon-prijs wordt uitgereikt aan diegenen die “een aanzienlijk, langdurig oeuvre vertonen dat uitzonderlijke prestaties en innovatie vertoont”. Nou, Reggie’s lichaam is er meer dan klaar voor, toch?

Ad