Reggie Fils-Aimé spreekt audioboekversie van Disrupting the Game in

Reggie Fils-Aimé spreekt audioboekversie van Disrupting the Game in

Reggie Fils-Aime, de voormalige president van Nintendo of America, Aimé is al enkele jaren met pensioen, maar dat betekent niet dat hij stil heeft gezeten. Hij verscheen op podcasts, zat korte tijd in de raad van bestuur van GameStop, reikte prijzen uit tijdens The Game Awards en meer.

Misschien weet je ook dat zijn autobiografie in de komende maand uitkomt. Een audioboekversie van het boek, getiteld Disrupting the Game: From the Bronx to the Top of Nintendo, zal worden uitgebracht. Reggie zelf zal de verteller van het audioboek zijn, wat werd bevestigd.

Disrupting the Game: From the Bronx to the Top of Nintendo

Reggie Fils-Aimé, de voormalige president en Chief Operating Officer van Nintendo of America Inc., biedt leiderschapslessen en inspirerende anekdotes van zijn ongewone klim naar de top.

Hoewel hij het meest bekend is als Nintendo’s legendarische president van de Amerika’s, vereeuwigd omdat hij de E3-presentatie van het bedrijf in 2004 begon met: “Mijn naam is Reggie, het gaat erom dat ik me uitsloof, namen aanneemt, en we gaan over het ontwikkelen van games, “

Aimé’s verhaal is de perfecte blauwdruk voor iedereen die wil slagen tegen de obstakels.

Leer hoe je disruptief denken kunt gebruiken om de levenskeuzes te bepalen die je echt gelukkig maken, negatieve percepties te overwinnen van degenen die je onderwaarderen of afwijzen, en de lef, het doorzettingsvermogen en de veerkracht beheersen die nodig zijn om de zakenwereld te domineren en te bereiken uw professionele doelen van Reggie.

Zo dicht als je kunt komen om een-op-een te zitten met geweldig gamen, leer je:

Reggie vertelt over de worstelingen die hij tijdens zijn leven en carrière heeft doorstaan, van zijn bescheiden begin als zoon van Haïtiaanse immigranten tot hij een van de belangrijkste figuren in de game-industrie werd.

Wat er nodig is om de top in je vakgebied te bereiken, inclusief de moed hebben om op te komen voor je overtuigingen, maar ook openstaan ​​voor andere opties.

Hoe u de visies van uw team en bedrijf kleurrijker en realistischer kunt maken.

Hoe u uw nieuwsgierigheid prikkelt en weet wanneer u indringende vragen moet stellen om de huidige quo uit te dagen.