Reggie Fils-Aime verlaat de raad van bestuur van GameStop in juni 2021

Reggie Fils-Aime verlaat de raad van bestuur van GameStop in juni 2021

Reggie Fils-Aime trad af als president van Nintendo of America en Doug Bowser vervulde de rol, wat nooit betekende dat Reggie uit het oog zou verdwenen.

Reggie zal altijd op de een of andere manier met gamen te maken hebben. Of dat nu optredens zijn bij The Game Awards, deelnamen aan een podcast voor een goed doel, of zelfs lid worden van de raad van bestuur van GameStop.

GameStop verlaten

Nou, een jaar nadat hij voor het eerst toetrad tot de raad van bestuur van GameStop, is aangekondigd dat Reggie GameStop verlaat.

Het wordt in juni van kracht, op tijd voor de jaarvergadering van GameStop in 2021. Bill Simon en J.K Symancyk, die op hetzelfde moment als Reggie toetraden tot de raad van bestuur van GameStop, treden ook met hem af.

Alle drie zijn in maart 2020 toegetreden, vooruitlopend op een nieuwe golf van aftredende bestuursleden in juni. Volgens de indiening heeft het bestuur van GameStop “niet de definitieve lijst van kandidaten voor verkiezing bepaald” als het gaat om vervangende kandidaten.

Gamestop opgemerkt

Turnover among our Board may disrupt our operations, our strategic focus or our ability to drive stockholder value. If we fail to attract and retain new skilled personnel for our Board, our business and growth prospects could disrupt our operations and have a material adverse effect on our operations and business.

En een veteraan als Reggie verliezen … nou, het zegt veel.