Reggie Fils-Aime’s boek Disrupting the Game: From the Bronx to the Top of Nintendo komt volgend jaar

Reggie Fils-Aime’s boek Disrupting the Game: From the Bronx to the Top of Nintendo komt volgend jaar

De voormalige president van Nintendo of America, Reggie Fils-Aime, heeft aangekondigd dat er volgend jaar een boek uitkomt dat mensen inspireert om vanaf een bescheiden begin succes te behalen.

Het boek is getiteld Disrupting the Game: From the Bronx to the Top of Nintendo en zal naar verwachting op 22 mei 2022 worden uitgebracht. Opgemerkt moet worden dat Reggie’s boek geen autobiografie lijkt te zijn, maar het lijkt te zijn over het overwinnen van de ontelbare uitdagingen van het leven om de top te bereiken van het zakelijke gebied waarin je wilt uitblinken, met Reggie die lessen deelt die hij in de loop der jaren heeft geleerd om de positie van president van Nintendo of America te bereiken.

Over Disrupting the Game: From the Bronx to the Top of Nintendo

Gaminglegende en disruptor op baasniveau Reggie Fils-Aimé, gepensioneerd president en Chief Operating Officer van Nintendo of America Inc., deelt leiderschapslessen en inspirerende verhalen over zijn onwaarschijnlijke klim naar de top. Hij beheerste deze lessen om een ​​lange en legendarische carrière op te bouwen, en ook jij kunt deze lessen gebruiken om je eigen ultieme succes en geluk op te bouwen.

Hoewel hij vooral bekend is als Nintendo’s iconische president van de Amerika’s, vereeuwigd voor het openen van Nintendo’s E3-presentatie in 2004 met: “Mijn naam is Reggie, ik ben over het schoppen, ik ben over het nemen van namen, en we gaan over het maken games”-Reggie Fils-Aimé’s verhaal is het ultieme spelplan voor iedereen die de kansen wil verslaan en succes wil behalen.

Leer van Reggie hoe je disruptief denken kunt gebruiken om de levenskeuzes te lokaliseren die je echt gelukkig maken, negatieve percepties te overwinnen van degenen die je onderschatten of ronduit afwijzen, en de lef, doorzettingsvermogen en veerkracht beheersen die nodig zijn om te domineren in de zakenwereld en om uw professionele dromen te verwezenlijken.

Zo dicht mogelijk bij het één-op-één zitten met de gaminglegende, leer je:

  • Over de uitdagingen waar Reggie tijdens zijn leven en carrière mee te maken kreeg – van zijn bescheiden jeugd als zoon van Haïtiaanse immigranten tot een van de machtigste namen in de geschiedenis van de game-industrie.
  • Wat er nodig is om de top van je eigen branche te bereiken, inclusief dapper genoeg zijn om op te komen voor je ideeën, terwijl je ook openstaat voor alternatieve wegen naar succes.
  • Hoe u levendige en geloofwaardige visies creëert voor uw team en bedrijf.
  • Hoe je meedogenloze nieuwsgierigheid kunt behouden en weet wanneer je vragen moet stellen om de status-quo te doorbreken.