Reggie – Het podium delen met Sony en Microsoft

Reggie – Het podium delen met Sony en Microsoft

Als een van de grote drie in de videogamesector, mocht Nintendo samen met collega-rivalen Microsoft en Sony het podium delen op Game Awards 2018.

Nintendo was de president van Nintendo of America, Reggie Fils-Aime. In een commentaar op de ervaring zei Reggie dat de videogamesector een levendige industrie is en hij waardeerde de mogelijkheid om contact te kunnen maken met de gemeenschap.

Het podium delen

Here’s what’s so important, from my perspective;

Our industry is the most vibrant across all of entertainment. The opportunity to speak to all the players and to deliver a message of community, a message of inclusion, a message that all of us are looking to immerse ourselves in the best content, the best entertainment available today.

That was a really important message. And to drive home a thought of community and inclusion, that in many regards was carried throughout the entire show. I thought was really positive.

Het ook al is het weer een tijd geleden maar het was een cool moment om ze allemaal verenigd op het podium te zien. En hoewel ze concurrenten zijn, hopen we dat ze af en toe hun krachten zullen bundelen als het gaat om platformonafhankelijke spelen enzovoort.

De hele oorlog van de consoles … nou laten we eerlijk zijn … dat schip heeft geruime tijd gevaren dus laat ons als gemeenschap samenkomen en gepassioneerd zijn over wat we allemaal koesteren; GAMING!

Ad