Resident Evil: Infinite Darkness komt in juli naar Netflix

Resident Evil: Infinite Darkness komt in juli naar Netflix

Capcom en Netflix hebben aangekondigd dat ze de Resident Evil-franchise naar de populaire streamingdienst brengen. De show heet Resident Evil: Infinite Darkness en is een CGI-serie met Leon S. Kennedy (Nick Apostolides) en Claire Redfield (Stephanie Panisello).

video

Eerste details Resident Evil: Infinite Darkness

De show wordt geregisseerd door Eiichiro Hasumi en gecomponeerd door Yugo Kanno. Beiden hadden het volgende te vertellen over de komende serie.

Eiichiro Hasumi

Betrokken zijn bij een werk met zo’n lange geschiedenis en zoveel fans gaf me meer plezier dan dat het onder druk stond. Hoewel dit een volledige CG-anime is, heb ik ernaar gestreefd om het camerawerk en de lichtsfeer zo aan te passen dat ze lijken op de live-action-opnames die ik gewoonlijk doe om dit werk een gevoel van realisme bij te brengen.

Ik hoop dat zowel fans van de Resident Evil-serie als niet-fans de serie in één keer kunnen bekijken.

Yugo Kanno

Ik heb de geest geërfd van de vele mensen die aan de vorige Resident Evil-titels hebben gewerkt en ben de uitdaging aangegaan om met vallen en opstaan ​​een nieuwe sfeer te creëren.

Ik was me er terdege van bewust dat dit werk op Netflix zou worden uitgebracht, dus ik concentreerde me op de schaal van een Hollywood-film, zodat buitenlandse kijkers er ook van konden genieten. Aangezien ik dezelfde gedetailleerde opdrachten kreeg als gewoonlijk van regisseur Hasumi, was ik me er niet bepaald bewust van dat dit een animatie was tijdens de productie. In feite voelt het alsof ik me nu pas realiseer dat dit een animatieserie is.