Retro Handheld Hybrid Evercade – Pre-order + Nieuwe Preview Trailer

Retro Handheld Hybrid Evercade – Pre-order + Nieuwe Preview Trailer

De ontwikkelaars achter de Evercade hebben nu pre-orders geopend voor hun retro draagbare hybride console.

video
play-rounded-fill

Over Evercade

De ‘Evercade’, een gloednieuwe handheld, neemt het op tegen Nintendo en ‘Mini’ consoles van SEGA met een groeiende bibliotheek van cartridges die al het Namco Museum (Pac-Man, Dig-Dug en Galaxian), Atari (Asteroids, Centipede en Pong), Interplay (Earthworm Jim en Clayfighter) en meer – met al meer dan 100 games bevestigd voor het systeem!

Cartridges bieden tussen de 6 en 20 games en worden geleverd in klassieke genummerde plastic hoesjes, voor degenen die hun gamecollecties graag weergeven.

Product Development Director – Andrew Byatt

We hebben de vloed van ‘mini’ consoles op de markt gezien en hoewel we dol zijn op deze producten, hebben ze een korte houdbaarheid. Ze zijn erg leuk en bieden uitstekende inhoud, maar ze zijn niet uitbreidbaar. Met ons op cartridges gebaseerde systeem kunt u één stuk hardware aanschaffen en vervolgens nieuwe inhoud toevoegen voor een lage meerprijs. Het is een voordelige, toekomstbestendige investering

De console heeft een 4,3 ″ scherm (dezelfde grootte als de originele PSP) en is ontwikkeld om een ​​authentieke gameplay-ervaring te bieden. Je kunt je game ook op elk gewenst moment opslaan en meteen laden – waardoor die moeilijke retro-games een beetje toegankelijker worden. De Evercade biedt HDMI-connectiviteit – met HD-opschaling voor alle games.

Hierdoor kunnen retro-enthousiastelingen zowel onderweg als thuis spelen. Het beste van beide werelden.

Indie ondersteuning

Evercade beperkt zich niet tot games uit het verleden en stelt ook indiegames beschikbaar op hun nieuwe platform. Ze hebben al Mega Cat Studios getekend (bekend van titels als Log Jammers, Coffee Crisis en Almost Hero), en er worden meer aangekondigd na de lancering.

Ze hebben beloofd meer retro-cartridges toe te voegen aan de 9 die bij de lancering beschikbaar zijn met de Evercade-console die op 20 maart 2020 wordt gelanceerd.

Ad