Retro Studios neemt Halo character modeller in dienst als hoofdartiest

Retro Studios neemt Halo character modeller in dienst als hoofdartiest

Volgens VGC heeft industrieveteraan Kyle Hefley zich aangesloten bij Retro Studios als hoofdartiest van Metroid Prime 4!

De beste man is vooral bekend om zijn werk (character modelling) aan de beroemde Halo-serie – met meer dan 9 jaar ervaring met de franchise! Hij lijkt absoluut de juiste man voor de klus, gezien zijn geweldige portfolio.

Bekijk bijvoorbeeld zijn ArtStation; https://www.artstation.com/sortadone/albums/all 

Metroid Prime 4-ontwikkeling

Voor degenen die het nieuws op de een of andere manier konden missen, heeft Nintendo eerder dit jaar de ontwikkeling van Metroid Prime 4 geschrapt en opnieuw gestart. De reden daarvoor was dat de game niet voldeed aan de normen van Nintendo.

Met zowel Retro Studios als Hefley deze keer aan het roer zien de zaken er op zijn zachtst gezegd veelbelovend uit.

Metroid Prime Trilogy

Nou, we kunnen geen Metroid-gerelateerd item maken zonder ook de trilogie te noemen. Veel mensen hopen op Nintendo om het uit te brengen. Maar tot nu toe is dat niet gebeurd. Zou dat te wijten kunnen zijn aan het feit dat ze aan het tweaken zijn of durven we zelfs te dromen om de trilogie beter te maken dan deze aanvankelijk was?

Hoe dan ook, we hopen dat de trilogy hoe dan ook naar de Nintendo Switch komt. Wie houdt er namelijk niet van Metroid Prime onderweg?