Rumbleverse stopt op 28 februari

Rumbleverse stopt op 28 februari

Je herinnert je misschien dat je speculaties hebt gehoord dat de live-diensten voor Rumbleverse eind februari van dit jaar zullen worden stopgezet. Er was destijds veel twijfel over de game, aangezien er geen officieel woord was over wat ermee zou gebeuren.

Beƫindiging

Nu is er geen twijfel meer mogelijk. Helaas is bevestigd dat de Rumbleverse na 28 februari geen online ondersteuning meer zal krijgen. Deze datum werd vermeld in een officiƫle aankondiging. Het is nog steeds onzeker wat de implicaties hiervan zullen zijn voor de versie van Nintendo Switch die eerder deze maand werd beoordeeld door de Taiwanese beoordelingsautoriteit.

Over Rumbleverse

Je tropische uitnodiging om achterover te leunen en een goed gevecht te hebben, wordt je aangeboden met de introductie van Low Key Key Island op de UITGEBREIDE kaart. Terwijl je de gevaarlijke wateren probeert te ontwijken, moet je de strijd aangaan in de jachthaven door van de wegwijzers te slingeren en van de ene boot naar de andere te springen.

Leer verschillende vechtstijlen door nieuwe publicaties te lezen en sterke technieken op te pikken, zoals de Jagged Edge.

Elke wedstrijd is een potentiƫle kans om kampioen te worden. Verdien nieuwe uitrusting terwijl je hogerop komt en demonstreer het evoluerende gevoel voor persoonlijke flair van je Rumbler. Met tijdelijke opties waarmee je je kunt aansluiten bij nog meer Rumblers, is seizoen 2 ook een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe vrienden te maken.