Sakurai – De ontwikkelingsreis en besturing van Kid Icarus: Uprising

Sakurai – De ontwikkelingsreis en besturing van Kid Icarus: Uprising

Samenvatting:

Ga op reis door de boeiende ontwikkelingsgeschiedenis van Kid Icarus: Uprising. In een video gedeeld door Masahiro Sakurai, de beroemde maker van games, krijgen we inzicht in de oorsprong van de game en het ingewikkelde besturingsschema. Van de betrokkenheid van wijlen Satoru Iwata bij het vormgeven van de 3DS-hardware tot de uitdagingen tijdens de ontwikkeling, neemt Sakurai ons mee door de fascinerende wereld van Kid Icarus.

We verdiepen ons ook in de unieke besturing en Sakurai’s verlangen naar een heruitgave op een groter scherm. Ondanks de moeilijkheden bij het maken van een vervolg, blijft de erfenis van Kid Icarus: Uprising sterk, waardoor fans verlangen naar meer. Ga met ons mee terwijl we de onvertelde verhalen en het onbenutte potentieel van deze geliefde game verkennen.


Sakurai op Kid Icarus

De gamecommunity werd onlangs getrakteerd op een boeiende video op het YouTube-kanaal van Masahiro Sakurai, waarin hij waardevolle inzichten geeft in de ontwikkeling van Kid Icarus: Uprising. In dit verhelderende stukje inhoud duikt Sakurai in de creatie van de game en werpt hij licht op de geschiedenis, besturing en toekomstige mogelijkheden. Laten we beginnen aan deze buitengewone reis en de wereld van Kid Icarus vanuit een nieuw perspectief verkennen.

video
play-rounded-fill

Kid Icarus: ontwikkelingsgeschiedenis van de opstand

De ontwikkeling van Kid Icarus: Uprising begon met een cruciaal moment waarbij de overleden president van Nintendo, Satoru Iwata, betrokken was. Sakurai onthult dat Iwata hem benaderde om input te leveren over de specificaties van de toen aankomende Nintendo 3DS en om een ​​spel te maken dat de mogelijkheden van de handheld volledig zou laten zien. Iwata’s intentie was duidelijk: een titel ontwikkelen die geschikt zou zijn voor het belangrijkste gamepubliek en een blijvende indruk op spelers zou achterlaten.

Terwijl Sakurai brainstormde over ideeën, herkende hij de vraag naar een nieuwe Kid Icarus-titel. De franchise was jarenlang inactief geweest en de kans om deze nieuw leven in te blazen vond zowel bij het ontwikkelingsteam als bij Nintendo-fans grote weerklank. Bovendien versterkte de opname van Pit in de razend populaire Super Smash Bros. Brawl de roep om een ​​nieuwe Kid Icarus-ervaring.

Controleschema in Kid Icarus: Uprising

Een van de bepalende aspecten van Kid Icarus: Uprising is het unieke besturingsschema. Sakurai geeft eerlijk toe dat het even kan duren voordat spelers gewend zijn geraakt aan de onconventionele mechanica. Hij is er echter vast van overtuigd dat dit kenmerkende besturingsschema spelers een ongekend niveau van controle geeft over de actievolle gameplay. Sakurai erkent de leercurve, maar beschouwt het als een lonende ervaring zodra spelers gewend raken aan de besturing.

Sakurai onthult ook een interessant weetje over het besturingsschema. Hij spreekt zijn wens uit om volledige ondersteuning voor het Circle Pad Pro-accessoire te hebben geïmplementeerd, waardoor dubbele analoge bediening mogelijk wordt. Helaas was deze implementatie vanwege de technische eisen van de game en de beperkingen van de 3DS-hardware niet haalbaar. Desalniettemin benadrukt Sakurai’s streven om de besturingsopties voor spelers te verbeteren zijn toewijding aan het leveren van een optimale game-ervaring.

Uitdagingen en Home Console-wensen opnieuw uitbrengen

Door de hele video heen wordt Sakurai’s enthousiasme voor Kid Icarus: Uprising duidelijk. Hij noemt zijn persoonlijke wens om de game op een groter scherm met verbeterde graphics te spelen, verlangend naar een thuisconsoleversie. Sakurai erkent echter ook de uitdagingen die gepaard gaan met het opnieuw uitbrengen van de game. Voor het maken van een vervolg op Kid Icarus: Uprising is een toegewijd team nodig, dat helaas momenteel niet beschikbaar is. Ondanks deze tegenslag doen de woorden van Sakurai een sprankje hoop ontbranden in de harten van fans, waardoor de droom om Kid Icarus op een groter scherm te ervaren levend blijft.

Conclusie

Tot slot geeft de video gedeeld door Masahiro Sakurai een uniek en boeiend kijkje in de ontwikkeling en gameplay van Kid Icarus: Uprising. Van de betrokkenheid van Satoru Iwata bij het vormgeven van de 3DS-hardware tot Sakurai’s verlangen naar een heruitgave, deze verkenning onthult een schat aan intrigerende details. Het onconventionele besturingsschema, hoewel in het begin uitdagend, biedt spelers een meeslepende en lonende ervaring. Laten we, terwijl we reikhalzend uitkijken naar de toekomst van Kid Icarus, de blijvende erfenis van deze geliefde game vieren.

Veelgestelde vragen:
  • V1: Komt er een heruitgave van Kid Icarus: Uprising?
    • A1: Hoewel Masahiro Sakurai geïnteresseerd was in een heruitgave, noemde hij ook de moeilijkheden die daarmee gepaard gingen. Op dit moment zijn er geen officiële aankondigingen met betrekking tot een heruitgave.
  • V2: Kan Kid Icarus: Uprising worden gespeeld op een thuisconsole?
    • A2: Kid Icarus: Uprising is oorspronkelijk uitgebracht voor de Nintendo 3DS en is niet officieel overgezet naar thuisconsoles. Sakurai deelde echter zijn wens om de game op een groter scherm te spelen.
  • V3: Welk besturingsschema gebruikt Kid Icarus: Uprising?
    • A3: Kid Icarus: Uprising maakt gebruik van een uniek besturingsschema dat speciaal is afgestemd op de Nintendo 3DS. Hoewel het enige tijd kan duren om zich aan de bedieningselementen aan te passen, bieden ze een hoge mate van precisie en betrokkenheid.
  • V4: Kunnen dubbele analoge besturingen worden gebruikt in Kid Icarus: Uprising?
    • A4: Hoewel Masahiro Sakurai de wens uitsprak om dubbele analoge besturing te implementeren met behulp van het Circle Pad Pro-accessoire, verhinderden technische beperkingen dat het in de game kon worden opgenomen.
  • V5: Welke invloed had de verschijning van Pit in Super Smash Bros. Brawl op Kid Icarus: Uprising?
    • A5: De opname van Pit in Super Smash Bros. Brawl was niet alleen een verademing voor fans, maar wakkerde ook de vraag naar een nieuwe Kid Icarus-titel aan. Dit leidde tot de ontwikkeling van Kid Icarus: Uprising, met Pit als hoofdrolspeler.