SEGA Fes 2018 14 en 15 April

SEGA Fes 2018 14 en 15 April

De jaarlijkse SEGA Fes 2018 vindt plaats in Japan van 14 april tot 15 april. Het game-evenement vindt plaats in de Bellesalle Akihabara in Tokio. Japanse gamers kunnen het evenement gratis bijwonen, dus het zal zeker een succes worden.

Gematsu meldt dat het evenement drie verdiepingen van Bellesalle zal beslaan.

SEGA Fes Programma

2de verdieping Museumzone

De verdieping thematisch naar Sega’s “Present, Past en Future.” Er zullen hoeken zijn die de “Amazing Experience” -concepten van de verschillende bedrijven van Sega Group visualiseren, evenals een museumhoek die het 30-jarig jubileum van Sega Saturn viert, de 20e Dreamcast verjaardag, en stelt bezoekers in staat om de geschiedenis van Sega te ervaren.

1e verdieping Enorme attractie en belevingszone 

Op deze verdieping bevinden zich ‘enorme attracties’ die de speerpunten vormen van dit evenement, waar verrassende ervaringen met leuke inhoud die uniek zijn voor Sega worden aangeboden. Er is ook een game-belevingshoek en de originele verkoopafdeling van Sega Group-bedrijven. Zowel Sega Fes-goederen als nieuwe items verschijnen in grote aantallen.

Kelder 1e verdieping Stage Zone

De verdieping waar evenementen bedoeld voor fans van de game titels van de verschillende bedrijven van Sega Group worden gehouden. Er zijn podium-evenementen met speciale gasten tijdens het bezorgen van het laatste nieuws, verrassingsaankondigingen die uniek zijn voor Sega Fes en game toernooien.

Podium-evenementen worden ook live gestreamd.