SEGA legt handelsmerk vast voor Sonic Frontiers

SEGA legt handelsmerk vast voor Sonic Frontiers

SEGA is een handelsmerk van Sonic Frontiers in Japan, waardoor velen denken dat dit het nieuwe onaangekondigde Sonic-project is waar het Sonic Team al geruime tijd aan werkt.

SEGA en Sonic Team hebben in mei van dit jaar aangekondigd dat ze aan een nieuw Sonic the Hedgehog-project werkten, en sindsdien is er niet veel meer onthuld over de mysterieuze nieuwe game, behalve enkele geruchten.

Nu de naam van de nieuwe Sonic-game bij SEGA definitief lijkt te zijn vastgesteld, krijgen we misschien eindelijk een glimp van wat er gaat komen voor de blauwe vervaging.

Aankomende Sonic-game

Een aankomend spel in de Sonic the Hedgehog-serie wordt in 2022 uitgebracht ter ere van het 30-jarig jubileum van de franchise. De game wordt ontwikkeld door Sonic Team en uitgegeven door Sega. Het zal beschikbaar zijn voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X en Series S, Xbox One, Nintendo Switch en pc.

De game werd aangekondigd tijdens de Sonic Central-videopresentatie op 27 mei 2021 met nieuws over de viering van het 30-jarig jubileum van de serie.

Onder deze aankondigingen bevond zich ook de teaser-trailer voor deze game.

Volgens Takashi Iizuka was de aankondiging van het spel voorbarig, maar werd het toch uitgebracht uit zorgen voor de fans, die sinds Sonic Forces geen goede aankondiging hadden gekregen van een nieuwe Sonic-hoofdtitel.