Sega Mega Drive Mini vertraagd tot Oktober in Europa

Sega Mega Drive Mini vertraagd tot Oktober in Europa

Sega heeft onlangs aangekondigd dat de Sega Mega Drive-miniconsole zowel in Europa als in het Midden-Oosten vertraging oploopt.

In plaats van te lanceren op de oorspronkelijke releasedatum van 19 september, wordt de Mega Drive Mini in plaats daarvan op 4 oktober in die regio’s gelanceerd. Volgens Sega is deze vertraging van twee weken te wijten aan “onvermijdelijke logistieke uitdagingen”.

Logistieke uitdaging

In een uitleg van het probleem zei een woordvoerder van Sega het volgende:

We zijn toegewijd aan een succesvolle lancering voor consumenten in alle gebieden, en deze stap zorgt ervoor dat we aan de vraag kunnen voldoen en tegelijkertijd alle individuele pre-orders en retail-orders in Europa en het Midden-Oosten kunnen uitvoeren.

Klanten in die regio’s kunnen nog steeds bestellen bij deelnemende retailers en degenen die al hebben gereserveerd, hoeven slechts twee extra weken te wachten op hun kleine doosje met retro-magie.

Hoewel het jammer is, is het niet zo erg … en we kijken er nog steeds naar uit omdat het deel uitmaakt van hoe we zijn opgegroeid tot de gaming-fans die we vandaag zijn.