Sega – Mobile Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 trailer

Sega – Mobile Sonic at the Olympic Games Tokyo 2020 trailer

Sega of America heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Sonic op de Olympische Spelen – Tokyo 2020 die op 7 mei naar Android en iOS komt.

video
play-rounded-fill
  • Neem deel aan een verscheidenheid aan Olympische evenementen in een breed scala aan podia!
  • Ervaar de nieuwste toevoegingen aan de Olympische Spelen Tokyo 2020!
  • Test je vaardigheden met uitdagende EX-fasen en overwin ze met Sonic en zijn vrienden!
  • De pre-registratie voor de game is nu geopend en er zijn enkele beloningen die beschikbaar worden na het bereiken van bepaalde mijlpalen.

Sonic op de Olympische Spelen Tokyo 2020

Enkele dagen geleden heeft SEGA de nieuwste trailer voor deze game uitgebracht. En daarin krijg je nog een paar details over gameplay en een actuele lanceringsdag.

Nu er een officiële release is, kunnen spelers meer doen door de trailer te bekijken. Je kunt je nu ook vooraf registreren voor de game op Google Play. SEGA vermeldt niet of er beloningen zijn voor preregistratie, maar meestal wel voor de meeste games.

Wanneer het spel arriveert, is het een gratis titel van SEGA. Dat gezegd hebbende, zegt SEGA dat een in-game aankoop “noodzakelijk zal zijn om de volledige game te spelen.” Dus dat betekent waarschijnlijk dat er een eenmalige microtransactie zal zijn die alles ontgrendelt, vergelijkbaar met wat er was met Super Mario Run.

Ad