SEGA overweegt Atlus voor remasters en remakes vanwege het succes van Persona 4 Golden

SEGA overweegt Atlus voor remasters en remakes vanwege het succes van Persona 4 Golden

SEGA President & CEO Haruki Satomi hield onlangs een videopresentatie na het einde van het fiscale jaar. Tijdens de presentatie sprak de heer Satomi over de wens van het bedrijf om de uitgebreide catalogus van Atlus opnieuw te bezoeken.

Dit lijkt te komen na het succes van de release van Persona 4 Golden op pc-platform Steam. Toekomstplannen zullen zowel meer remasters als remakes bevatten, zo lijkt het. Laten we hopen dat de Nintendo Switch een soort poort kan krijgen … uiteindelijk.

SEGA plannen voor de toekomst

  • Sega werkt samen met verschillende partners om hun releases uit te breiden naar platforms buiten de Xbox, PlayStation en Nintendo-bubbel.
  • Sega was tot nu toe niet proactief geweest met het uitbrengen van Atlus-titels op Steam, maar de directe port van Persona 4 Golden op pc overtrof hun verwachtingen ver.
  • Als resultaat van het succes van P4G wil Sega meer ports, remasters en remakes uit hun catalogus met Atlus-titels vrijgeven op verschillende platforms.

Over Persona 4 Golden

Inaba, een rustig stadje op het platteland van Japan, zet de toon voor de ontluikende adolescentie in Persona 4 Golden.

Een coming of age-verhaal dat de hoofdrolspeler en zijn vrienden op een reis zet die op gang werd gebracht door een reeks seriemoorden. Ontdek het ontmoeten van gelijkgestemden, het gevoel ergens bij te horen en zelfs de donkere kanten van iemands zelf confronteren.

Persona 4 Golden belooft zinvolle banden en ervaringen die samen met vrienden worden gedeeld.

Met een totale Metacritic-score van 93 en een veelvoud aan prijzen, is de door fans aanbeden Persona 4 Golden een van de beste RPG’s ooit gemaakt, met een boeiend verhaal en typische Persona-gameplay.

Ad