SEGA – Sonic Mania Adventures remix nummers

SEGA – Sonic Mania Adventures remix nummers

SEGA heeft aangekondigd dat het van plan is om verschillende nieuwe remixes van nummers uit de geanimeerde webserie Sonic Mania Adventures uit te brengen. Georganiseerd door componisten Jun Senoue en Tee Lopes.

Remixen die in de toekomst verschijnen, zijn onder andere ‘Big Arms’ en het titelthema Sonic Mania. In de komende weken staan er in totaal vijf nummers op YouTube.

video
play-rounded-fill

Sonic Mania Adventures remixes

Grijp je koptelefoon, Sonic fans! SEGA heeft plannen aangekondigd om gloednieuwe remixes van geselecteerde nummers uit de populaire geanimeerde webserie, Sonic Mania Adventures, uit te brengen. Bezoek opnieuw de missie van Sonic om de kwaadaardige Doctor Eggman op Angel Island te slim af te zijn met re-thematische tracks uit de iconische Sonic-serie van componisten Jun Senoue en Tee Lopes.

De remixen bevatten het iconische sonnet “Big Arms”, dat speelt tijdens het legendarische, laatste bossgevecht in Sonic 3, evenals meer recente nummers, waaronder het titelthema van Sonic Mania.

Het duo zal in totaal vier tracks samen met een vijfde van Tee Lopes uitbrengen, die allemaal exclusief op de officiële YouTube en social media-pagina’s van Sonic the Hedgehog arriveren.

Team Sonic Racing

Sonic-fans kunnen meer high-energy muzieknummers horen van Jun Senoue en Tee Lopes in de komende kartrace-ervaring, Team Sonic Racing. Team Sonic Racing is ontwikkeld door de bekroonde studio Sumo Digital en is de ultieme arcade- en snelle racestijl met competitieve stijl, met je favoriete personages en omgevingen van over de hele Sonic Universe.

Race samen en win samen in de online multiplayer- of lokale coöpmodus met behulp van de dynamische teammechanica en voertuigaanpassingsfuncties om over de finishlijn te rennen.

Team Sonic Racing zal fysiek en digitaal verschijnen op 21 mei 2019 op Sony PlayStation®4, Microsoft Xbox® One en Nintendo Switch ™, met een digitale release op pc. Voor een pre-order van de fysieke editie van Team Sonic Racing, bezoek www.teamsonicracing.com