SEGA streamde de eerste live gameplay van Puyo Puyo Tetris 2

SEGA streamde de eerste live gameplay van Puyo Puyo Tetris 2

SEGA of America nodigde iedereen uit om mee te doen terwijl ze 24 uur lang streamden ter ondersteuning van de Extra Life-gamingmarathon van dit jaar, live op Twitch.

Gedurende de hele stream en tot het einde van het jaar zal SEGA donaties accepteren via de Extra Life-website, en alle opbrengsten gaan naar het geweldige werk dat wordt gedaan bij CHOC Children’s.

U kunt meer te weten komen over CHOC en hun streven naar hoogwaardige pediatrische behandeling door hun website te bezoeken: https://www.choc.org.

U kunt specifiek aan CHOC doneren via onze individuele campagnepagina.

Eerste live gameplay

Om de stream van start te laten gaan, presenteren we de eerste live gameplay van Puyo Puyo Tetris 2 voorafgaand aan de lancering op 8 december, inclusief een blik op de PlayStation 5-versie van de game. We zullen alle verschillende functies van het spel bekijken, wat leidt tot een vriendelijk competitief toernooi met enkele speciale gasten in de hoofdrol!

Van daaruit spelen we een aantal SEGA-titels, zowel nieuw als oud. Je wilt het niet missen!

Wat is Extra Life?

Waarom, ik ben blij dat je het vraagt. Extra Life is een jaarlijks terugkerend evenement waar mensen 24 uur lang samenkomen om videogames te spelen en / of te streamen.

In die periode vragen spelers hun kijkers om donaties die allemaal naar Children’s Miracle Network Hospitals gaan. Sinds 2008 heeft het evenement meer dan $ 70 miljoen USD opgehaald voor zieke en gewonde kinderen, met alleen al vorig jaar 50.000 deelnemers. Als u nog vragen heeft, is er een handige pagina op hun site.

Nu, meer dan ooit, hebben kinderen en hun families onze steun nodig om door deze pandemie heen te komen, vooral met de andere uitdagingen waarmee ze te maken kunnen krijgen, dus we zijn er trots op deel uit te maken van deze geweldige inspanning. Je kunt veel leuke momenten verwachten, allemaal voor een goed doel.