SEGA trademark voor Nights Dream Wheel

SEGA trademark voor Nights Dream Wheel

SEGA zou een geheel nieuwe Nights-videogame kunnen ontwikkelen, aangezien het bedrijf onlangs een handelsmerk voor Nights Dream Wheel in Japan heeft aangevraagd.

Nights eindelijk?

Het is lang geleden dat we een game hadden met het iconische SEFGA-personage. De laatste Nights-game was de teleurstellende Nights: Journey of Dreams voor de Wii die in december 2007 werd gelanceerd.

Voor degenen die niet bekend zijn met Nights;

Nights is een videogamekarakter uit de games Nights into Dreams and Nights: Journey of Dreams, ontwikkeld en gepubliceerd door Sega. Nights is een “Nachtmerrie” die woont in Nightopia, een droomwereld waar de dromen van alle mensen elke nacht worden uitgespeeld.

video

NiGHTS, in hun meest recente ontwerp, heeft een dunne, humanoïde vorm, beige huid en grote blauwe ogen met verticale spleetpupillen. De handen en het hoofd van NiGHTS zijn niet verbonden met een zichtbaar lichaam, waarvan het lichaam blijkbaar alleen zichtbaar wordt gemaakt door hun kleding. Het draagt een paarse en witte unitard, of mogelijk paarse unitard met een wit shirt; de mouwen zijn baggy met paarse en gele manchetten. De kleding van NiGHTS is geborduurd met zilverdraad op de armen en benen.

Ad