SEGA’s Gamescom 2022 lineup, Sonic Frontiers hands-on

SEGA’s Gamescom 2022 lineup, Sonic Frontiers hands-on

SEGA’s line-up voor Gamescom 2022 is aangekondigd en de eerste kans voor het publiek om Sonic Frontiers te spelen zal daar zijn.

Gamescom 2022 line-up

Fans kunnen met de demo rondkijken op Starfall Island. Het zal te spelen zijn in zowel de SEGA-stand als de TikTok-stand in Hal 7, waar Sonic Team-baas Takashi Iizuka op vrijdag 26 augustus aanwezig zal zijn voor een meet-and-greet met fans. Aanstaande dinsdag wordt tijdens Gamescom: Opening Night Live voor het eerst een nieuwe trailer van de game getoond.

SEGA zal ook een paar van zijn andere games laten zien. Deze games omvatten Two Point Campus, Endless Dungeon, Demon Slayer: Kimetsu No Yaiba – The Hinokami Chronicles, Soul Hackers 2, Hyenas, Company of Heroes 3, Total War: Warhammer III en Humankind.

Bovendien viert Shop Atlus het 25-jarig jubileum van de Persona-serie door mensen Persona 4 Arena Ultimax te laten spelen en veel goederen met Persona-thema te laten zien. Fans moeten niet vergeten om daarvoor een kortingscode op de stand te krijgen of een foto te maken met een levensgroot Morgana-personage.

Tussen 24 en 28 augustus kunnen fans een bezoek brengen aan de SEGA-stand op Gamescom in Hal 9, A18 van de Koelnmesse.