Shinobi 7 kondigt Sonic voorgeschilderd miniatuur bordspel aan

Shinobi 7 kondigt Sonic voorgeschilderd miniatuur bordspel aan

Shinobi 7 LLC is verheugd omaan te kondigen Sonic the Hedgehog: Battle Racers, een geheel nieuw bordspel gebaseerd op SEGA’s geliefde franchise videospel, Sonic the Hedgehog.

Het leuke, strategische spel, bedoeld voor 2-5 spelers, stelt je in staat om de rol van Sonic of een van zijn vele vrienden en rivalen op te nemen in een met obstakels beladen race naar de finish.

Shinobi 7 zal begin februari een Kickstarter voor Sonic the Hedgehog: Battle Racers lanceren. De Kickstarter-versie bevat exclusives en Limited-Edition-items.

Een retailversie van Sonic the Hedgehog: Battle Racers zal ook beschikbaar zijn in de tweede helft van 2018, exclusief gedistribueerd naar alle kanalen door Diamond / Alliance.

Over Sonic the Hedgehog: Battle Racers:

Start de actie met Sonic the Hedgehog: Battle Racers! Selecteer je racer, kies je route en vecht je een weg naar de finish terwijl je tegenstanders en een aantal gevaarlijke obstakels vermijdt.

Bestuur je snelheid, gebruik je vaardigheden en activeer je speciale krachten om zoveel mogelijk ringen te verzamelen in een geweldige race. De koers verandert met elke race, dus geen twee spellen zijn hetzelfde!

Het basisspel zal vijf zeer gedetailleerde volledige kleurenminiaturen bevatten van de volgende personages: Sonic, Knuckles, Amy, Tails en Dr. Eggman.

Ook inbegrepen zijn een verscheidenheid aan kleurrijke kaarten, tokens en racebanen. Elke uitbreidingsset bevat een voorgeschilderd miniatuurkarakter en hun racerprofiel, terwijl grotere uitbreidingen ook beschikbaar zijn en extra baanvakken bevatten. Alle miniaturen zullen een schaal van 40 mm hebben.

Ad