Shovel Knight × Arby’s Promotie officieel onthuld

Shovel Knight × Arby’s Promotie officieel onthuld

Arby’s begon een Shovel Knight-promotie te plagen – de eerste in zijn soort voor het populaire indiegame. Nou, we hebben eindelijk meer details ontvangen over de traktaties die fans kunnen krijgen!

Yacht Club Games heeft officieel meer details over de promotie onthuld.

Elke kindermaaltijd wordt namelijk geleverd met een Shovel Knight-lanceerfiche – met in totaal 7 tokens om te verzamelen. De ontwikkelaar verduidelijkte ook dat elk token een cheatcode bevat die kan worden gebruikt in Shovel Knight: Treasure Trove voor Nintendo Switch!

video

Hoewel het niet precies duidelijk is wat elk van deze 7 cheatcodes zal doen, geeft de bovenstaande trailer hieronder aan dat ze verschillende vijanden, kostuums en elementen zullen veranderen in fastfood.

Over Shovel Knight: Treasure Trove

Shovel Knight: Treasure Trove is de volledige en complete editie van Shovel Knight, een meeslepende klassieke serie actie-avonturengames met geweldige gameplay, gedenkwaardige personages en een 8-bit retro-esthetiek! Ren, spring en vecht als Shovel Knight, die het Shovel Blade hanteert, in een zoektocht naar zijn verloren geliefde. Versla de snode ridders van de Order of No Quarter en confronteer hun dreigende leider, The Enchantress.

Maar dat is niet alles! Shovel Knight: Treasure Trove bevat ook vier extra games die helemaal alleen zijn! Bestuur Plague Knight, Spectre Knight en King Knight op hun eigen avonturen of vecht tegen elkaar in een lokale Showdown voor vier spelers. Samen vormen ze een groots en ingrijpend verhaal!

Met Shovel Knight: Treasure Trove krijg je het allemaal. Speel met een vriend in de coöperatieve campagne van Shovel of Hope, test je moed in uitdagende modi met alle functies, vecht samen in Showdown en verander het spel met de modus Body Swap. Behoud de deugden van Shovelry, verdien relikwieën en rijkdommen en ontdek de ware betekenis van schoprechtvaardigheid!

Omvat:

 • Shovel Knight: Shovel of Hope – Steel je Shovel Blade en begin met graven door het avontuur waarmee het allemaal begon! Spring, vecht tegen vijanden en ontdek schatten terwijl je de Order of No Quarter en hun gemene leider, The Enchantress, probeert te verslaan.
 • Shovel Knight: Plague of Shadows – Maak je toverdrankjes klaar en word de maniakale alchemist Plague Knight in zijn avontuur om de ultieme toverdrank te brouwen! Combineer bomonderdelen om aangepaste combinaties te maken, nieuwe items, gebieden en bazen te ontdekken en misschien zelfs een bruisende romance te ontdekken.
 • Shovel Knight: Spectre of Torment – Roep je zeis op in de prequel van Shovel Knight! Bestuur Spectre Knight om door volledig opnieuw ontworpen levels te rennen door muren te beklimmen, een nieuw arsenaal aan wapens te beheersen en je vijanden aan linten te hakken. Word de reaper, ontdek je melancholische verleden en rekruteer de Order of No Quarter!
 • Shovel Knight: King of Cards – Stap in de vergulde laarzen van King Knight in het grootste en meest vorstelijke Shovel Knight-spel van allemaal! Spring, Shoulder Bash, verzamel nieuwe onderwerpen en werk je een weg door deze prequel in je zoektocht om King of Cards te worden!
 • Shovel Knight Showdown – Duel met maximaal 4 spelers lokaal en klauteer achter edelstenen aan, of neem de controle over je favoriete personage en duik in de Story Mode! Beheers elke beweging, verken een breed scala aan items en locaties en ontdek nieuwe onthullingen in deze platformgame.

Kenmerken:

 • De prachtig authentieke stijl van Yacht Club Games overbrugt de kloof tussen gisteren en vandaag. Design, kunst en audio luisteren terug naar de tijd van 8-bit.
 • De systemen van vandaag geven Shovel Knight ook moderne accenten: gedetailleerde animaties, meerlagige parallax-achtergronden en een geëvolueerd game-ontwerp.
 • Spring over gaten! Duel met vijanden! Ontdek een schat! Vind geheimen! Upgrade! Shovel Knight is eenvoudig te leren en te spelen, maar de uitdaging ligt overal.
 • Meerdere geweldige soundtracks van Jake “Virt” Kaufman met extra nummers van Manami Matsumae!
 • Verzamel rijkdom om je pantser en wapens te upgraden.
 • Gedetailleerde, levendige achtergrond en animatie! Grote, mooie pixels!
 • Lieve karakters en bazen!
 • Evenwichtige gameplay is een warm welkom voor nieuwkomers en een oude omhelzing voor experts.
 • Een licht tintje aan een verhaal met humor, lichtzinnigheid en hart.
 • Vertel het avontuur opnieuw en onthul alle geheimen van de wereld met New Game +!
 • Uitdagingsmodus – Een volledig uitgeruste modus met meer dan 50 uitdagingslevels die in alle opzichten hogerop gaan!
 • Lichaamswisseling – Had je ooit gewild dat Shovel Knight een dame was, of Shield Knight een man? Nou, nu kun je ze overal veranderen zoals je wilt, met gloednieuwe ontwerpen voor alle hoofdpersonages in Shovel of Hope!
 • Coöp! – Grijp een vriend en speel Shovel of Hope als een volledig coöperatief avontuur!