Skipmore – Geen plannen voor Kamiko 2

Een van de digitale titels populair bij fans bij de lancering van de Nintendo Switch was een pixelavontuur genaamd Kamiko, dat wereldwijd meer dan 100.000 eenheden verkocht.

Veel Kamiko-fans hebben Skipmore gesmeekt om een ​​vervolg op de game te maken, maar helaas lijkt het niet te gebeuren. Skipmore heeft op Twitter bevestigd dat hij niet van plan is een vervolg op Kamiko te maken.

Helaas geen plannen

De reden lijkt te zijn dat Skipmore een Kamiko-vervolg wilde maken, het zou zowel de goede als de slechte aspecten van Kamiko erven.

Wat ze niet willen doen. Hij wil ook niet dat spelers de twee vergelijken.

Hoewel er geen plannen zijn om een ​​Kamiko 2 te maken, overwoog Skipmore een top-down actiespel te maken dat vergelijkbaar is met Kamiko.

Over Kamiko

KAMIKO is een spel gebaseerd op Japanse Shinto-overtuigingen. Vecht als priesteressen genaamd KAMIKO en vecht tegen demonen terwijl je puzzels oplost om je een weg door de stadia te banen. Zoek niet verder als u op zoek bent naar een arcade-actiegame met een twist!

Elke fase heeft verschillende Torii (poorten) die op magische wijze zijn verzegeld. Vind een manier om alle zegels te breken om je weg naar de toneelbaas te vinden.

Ad