Snowboard Kids – Officiële soundtracks beschikbaar voor streaming

Snowboard Kids – Officiële soundtracks beschikbaar voor streaming

Atlus heeft de soundtracks van Snowboard Kids, Snowboard Kids Plus en Snowboard Kids 2 beschikbaar gemaakt voor streaming op een aantal muziekstreamingplatforms, waaronder respectievelijk Apple Music en Spotify. Snowboard Kids werd in 1998 voor het eerst op de westerse markt uitgebracht voor de Nintendo 64.

Het volgende jaar kwam het vervolg Snowboard Kids 2 beschikbaar voor de Nintendo 64 en in 2002 kwam Snowboard Kids Plus beschikbaar voor de PlayStation One.

Al beschikbaar voor streaming!

Over Snowboard Kids

Snowboard Kids is een snowboard-videogame die voor het eerst in Japan werd uitgebracht onder de naam Snobow Kids. De game is ontwikkeld voor de Nintendo 64. Het is gemaakt door Racdym en Atlus was het bedrijf dat het heeft uitgebracht. De kinderen in het spel zijn allemaal 10 jaar oud, met uitzondering van Linda, die 11 is, en ze snowboarden over verschillende banen, waarvan sommige niet noodzakelijkerwijs sneeuw bevatten. De gameplay werd door critici vaak vergeleken met de videogameserie Mario Kart. Snowboard Kids onderschrijft het gebruik van het Rumble Pak.

De kinderen debatteren met elkaar over hun respectievelijke snowboardcapaciteiten. De discussie wordt heftiger en uiteindelijk komen ze tot de conclusie dat ze een snowboardwedstrijd moeten organiseren om te zien wie van hen het meest bekwaam is. Een van de personages, Shinobin, neemt pas deel aan de actie tijdens de allerlaatste race van het toernooi.

Zeker een cultklassieker voor zowel de gameplay als de soundtrack!

Ad