Sol Cresta komt op 22 Februari 2022

Sol Cresta komt op 22 Februari 2022

Sol Cresta wordt op 22 februari 2022 eindelijk uitgebracht op de Switch, PS4 en pc voor $ 39,99 / € 39,99 / 3.980 yen, volgens de livestream van het releasedatumforum van het bedrijf. Dit komt nadat de game voor het eerst werd uitgesteld vanaf de geplande releasedatum van december 2021.

Sol Cresta is een gloednieuwe verticale shooter die de serie “Cresta” weer tot leven zal brengen.

Over Sol Cresta

SPLITTEN, DOCKEN EN VORM OP!

In dit schietspel in vrije vorm bestuur je drie ruimtevaartuigen om het zonnestelsel te redden uit de greep van het kwaad!

Sol Cresta is het eerste project in de NEO-Traditional ARCADE-serie van PlatinumGames, met als doel de geest en het plezier van klassiek gamen te doen herleven met de huidige technologie. De “free-form docking”-functie in Sol Cresta verbetert de docking- en vormingsmethoden van klassieke schietspellen Moon Cresta en Terra Cresta. Het vlaggenschip Yamato, dat bestaat uit de schepen Amaterasu, Tsukuyomi en Susano, kan verschillende aanvallen lanceren, afhankelijk van hoe de drie schepen zijn gepositioneerd. Het geheim van het bestrijden van de binnenvallende troepen van Mandler is het aanleggen, scheiden en reconstrueren van de schepen zoals vereist.