Sonic 2 – codenaam Emerald Hill – in productie in maart 2021

Sonic 2 – codenaam Emerald Hill – in productie in maart 2021

De Sonic the Hedgehog Movie 2 gaat naar verwachting in maart 2021 in productie en heeft de codenaam Emerald Hill volgens documenten die zijn gevonden in een nieuwe aanvraag op de website van de Director’s Guild of Canada.

Andere studio

De vermelde studio is Red Energy Films en ze hebben momenteel een budget van 20 miljoen dollar. Paramount had eerder aangekondigd dat ze in april 2020 bezig waren met een vervolg op de immens populaire Sonic the Hedgehog-film.

Het verhaal van Sonic Movie 2

Ok, het onderstaande gedeelte bevat geen spoilers voor mensen die de originele Sonic Movie niet hebben gezien, dus klik alleen op als je het zeker weet;

In de aftiteling wordt een ringportaal geopend en niemand minder dan Tails springt eruit, nadat hij schijnbaar Sonic daar heeft gevolgd. Hij merkt op; “Als deze metingen kloppen, is hij hier. Ik heb hem gevonden. Ik hoop alleen dat ik niet te laat ben”. Voordat hij wegvliegt om vermoedelijk Sonic te ontmoeten.

Dus een vervolg zal Sonic en Tails waarschijnlijk zien herenigen om te vechten tegen datgene waarvoor Tails vreest dat hij misschien te laat is.