Sonic Forces – Original Soundtrack beschikbaar

Sonic Forces – Original Soundtrack beschikbaar

Ter herdenking van het 1-jarig jubileum van Sonic Forces heeft SEGA de volledige originele soundtrack van het spel uitgebracht op Spotify, Apple Music, Google Play en andere digitale storefronts.

Over de Sonic Forces OST

De OST in afzonderlijke collecties, de meeste nummers verschijnen in de ‘A Hero Will Rise’ -collectie die 87 totale nummers bevat. De andere collectie is de ‘Vocal Traxx – On the Edge’ -collectie met 10 nummers.

Maar een Soundtrack-release van 1 jaar … argh SEGA. Persoonlijk had ik graag gezien dat Sonic Team een ​​patch zou uitbrengen en een aantal Sonic Forces in-game problemen zou oplossen. Omdat ze goed aanwezig zijn … en … helaas zijn er meer dan waarop we hadden gehoopt. Of kijk eens naar DLC; voeg een paar gratis DLC-hoofdstukken toe die het verhaal verder invullen.

Natuurlijk zal geen enkele patch ter wereld Sonic Forces geweldig maken als een spel, maar een patch om bugs en andere dingen te repareren zou een heel eind zijn gegaan als het gaat om betere PR voor zowel SEGA als Sonic Forces.

Hoe dan ook, je kunt hier naar de Sonic Forces – Original Soundtrack luisteren; https://www.amazon.com/Sonic-Forces-Original-Soundtrack-Hero/dp/B077QNX62X 

Over Sonic Forces

Sonic Forces is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc. De game is wereldwijd uitgebracht op 7 november 2017 en een paar dagen later op 9 november in Japan.

Maar serieus … Ik zou dit spel niet aanbevelen in zijn huidige staat. Je kunt Sonic Mania (Plus) beter aanschaffen. Om je nog meer te behouden … hier is een video van videogamedunkey over Sonic Forces;

video
play-rounded-fill
Ad