Sonic Frontiers Prologue: Convergence Part 1 Digital Comic

Sonic Frontiers Prologue: Convergence Part 1 Digital Comic

De proloogstrip voor Sonic Frontiers, die fans een kijkje zal geven in hoe Sonic en zijn vrienden terechtkomen op de raadselachtige nieuwe locatie van de game, werd eerder deze maand aangekondigd door SEGA. Je kunt nu eindelijk het eerste deel van de strip lezen!

De officiĆ«le tweet bevat een link naar deel 1 van SEGA’s digitale strip voor Sonic Frontiers Prologue: Convergence. Zoals op deze paar pagina’s te zien is, vechten Sonic, Tails en Amy opnieuw tegen Eggman’s robots, maar er lijkt iets niet te kloppen aan de kwaadaardige wetenschapper.

Over Sonic Frontiers

In het meest recente supersnelle avontuur van Sonic the Hedgehog smelten werelden samen! Sonic komt vast te zitten op een oud eiland bevolkt met vreemde monsters terwijl hij op zoek is naar de verloren Chaos-smaragden. Terwijl je een verbluffende wereld van actie, avontuur en intriges verkent, moet je het opnemen tegen zwermen sterke vijanden. Verhoog je snelheid naar nieuwe niveaus en geniet van de vrijheid van open-zone platforming met hoge snelheden terwijl je over de vijf enorme Starfall-eilanden racet. Ga op reis, gebruik de macht van de Ancients en vecht om deze vreemde nieuwe tegenstanders te verslaan. Welkom bij de evolutie van Sonic-games!

Ervaar de gloednieuwe open-zone platformrace over vijf enorme eilanden in de bovenwereld, elk met zijn eigen specifieke actie-platformuitdagingen en verborgen mysteries om op te graven, en barstensvol dichte bossen, stromende watervallen en verzengende woestijnomgevingen.

Ongeƫvenaarde vrijheid in hoog tempo Reis door de Starfall-eilanden en ervaar ze allemaal met de verbijsterende snelheid die alleen Sonic kan bieden. Creƫer je eigen pad en onderweg vind je zijmissies, los je puzzels op, beklim je enorme gebouwen, ga je vissen en kom je misschien zelfs een paar vriendelijke gezichten tegen.

Zet jezelf online op de proef

Verken de portalen van het eiland om toegang te krijgen tot Cyber ā€‹ā€‹Space-niveaus, waaronder onderscheidende 3D-platforming met Sonic-snelheden en een verscheidenheid aan obstakels om je vaardigheden op de proef te stellen.

Vechten met computers

Er zijn ongewone dieren die Sonic nog nooit eerder heeft gezien op de Starfall-eilanden. Gebruik het gloednieuwe gevechtssysteem en de upgrades van de vaardighedenboom om sluwe tegenstanders en enorme titanen te bestrijden door op intelligente wijze ontwijkingen, parries, tegenaanvallen, combo’s en de nieuwe Cyloop-vaardigheid te combineren.

Een nieuwe ervaring Mysterie en intriges in overvloed.

Ontdek de wonderen van de ruĆÆnes van een oude beschaving die wordt geteisterd door robothordes als Sonic op een zoektocht om Sonic te worden. Ga op pad om je vrienden en de bewoners van de mysterieuze Starfall Islands te beschermen tegen een enorme robotdreiging met niets anders dan een paar vragen en een onstoffelijke stem voor begeleiding.