Sonic Mania hoofd animator achter het herontwerp van Sonic the Hedgehog Movie

Sonic Mania hoofd animator achter het herontwerp van Sonic the Hedgehog Movie

Tyson Hesse, de hoofdanimator van de meer dan uitstekende Sonic Mania-videogame, onthulde dat hij de man was achter de opnieuw ontworpen Sonic in de filmtrailer.

De heer Hesse zegt dat het een echte eer was om de rol te brengen en hij had de tijd van zijn leven om het te doen. Hij produceerde ook een speciaal kunstwerk van Sonic dat je kunt bekijken in de ingesloten tweet;

Over Tyson Hesse

Tyson Hesse is een Amerikaanse grafische romanillustrator en animator, vooral bekend van zijn werk aan de Sonic the Hedgehog-franchise.

Hesse, een oude Sonic-fan, begon eerst aan de franchise te werken als een artiest voor de Sonic the Hedgehog-stripserie van Archie Comics. Later diende hij als animatieregisseur op trailers en geanimeerde tussenfilmpjes voor het platformspel Sonic Mania 2017 en de promotionele mini-series.

Sonic Movie plot

Tom Wachowski, de officier die onlangs is benoemd tot sheriff van het kleine stadje Green Hills, Montana, gaat op reis van Green Hills naar San Francisco in zijn inspanningen om Sonic te helpen, een antropomorfe delinquente egel die met ongelooflijke snelheden kan rennen bij het ontwijken van de vangst door de regering, zijn ringen terugkrijgend en de krankzinnige Dr. Robotnik verslaan.

Ad