Sonic Movie 2 – plot synopsis

Sonic Movie 2 – plot synopsis

Er komen geleidelijk details naar buiten met betrekking tot de Sonic The Hedgehog 2-film, die een direct vervolg is op de succesvolle film die vorig jaar werd uitgebracht.

Het filmen is onlangs afgerond en nu hebben we onze eerste details over de plot van de film ontvangen toen er officieel een plotsynopsis van de film verscheen

Tails komt in de film, en Knuckles ook. En je zult natuurlijk de grootse terugkeer kunnen zien van Dr. Robotnik, gespeeld door Jim Carrey.

Sonic Movie 2 Synopsis

Nadat ze zich in Green Hills hebben gevestigd, is Sonic klaar voor meer vrijheid, en Tom en Maddie komen overeen hem thuis te laten terwijl ze op vakantie gaan.

Maar zodra ze weg zijn, komt Dr. Robotnik terug, dit keer met een nieuwe partner, Knuckles, op zoek naar een smaragd die zowel beschavingen kan bouwen als vernietigen.

Sonic werkt samen met zijn eigen sidekick, Tails, en samen gaan ze op reis om de smaragd te vinden voordat deze in verkeerde handen valt. Geregisseerd door Jeff Fowler en met Jim Carrey, James Marsden en Ben Schwartz.

Ad