Sonic Team – Sonic plannen voor 30-jarig jubileum

Sonic Team – Sonic plannen voor 30-jarig jubileum

Sonic Studio creative officer Takashi Iizuka en creative director Kazuyuki Hoshino spraken met Famitsu over de 30e verjaardag van dit jaar van de iconische Sonic the Hedgehog.

We weten dat Sonic Colors Ultimate in september naar de Nintendo Switch komt. Volgend jaar krijgen we een 2D Sonic-collectie die wordt bijgewerkt met HD-beelden op volledig scherm en een gloednieuwe Sonic-game van Sonic Team met de titel Sonic Rangers.

Maar wat kunnen we verwachten voor de 30e verjaardag van Sonic?

Iizuka: Als ik terugkijk op de afgelopen 30 jaar, denk ik dat het een periode is geweest waarin mensen Sonic op veel verschillende manieren hebben leren kennen, van pixelart tot 3D-CG, het naast elkaar bestaan ​​van Modern en Classic Sonic, de terugkeer van pixelart en andere verschillende genres in deze actiegames.

Voor de 10e en 20e verjaardag hebben we het gevierd voor de fans van de serie, maar voor de 30e verjaardag wil ik graag iets doen dat een zo groot mogelijk aantal fans creëert en trekt.

Hoshino: Ondertussen werken we in Japan samen met het hoofdkantoor van de Sonic Studio in de Verenigde Staten, en ons belangrijkste doel is om een ​​groter aantal fans in Japan te creëren, een die kan wedijveren met de fans in het buitenland .

We werken ook nauw samen met de film “Sonic the Hedgehog 2”, kijk er naar uit.

Ad