Sonic The Hedgehog 2 – $375 miljoen overtroffen

Zelfs na meer dan een maand lijkt Sonic the Hedgehog 2 nog steeds records te breken op het grote scherm!

Volgens de meest recente kassacijfers heeft de film wereldwijd al meer dan $ 375 miljoen verdiend. Dit bedrag omvat $ 181 miljoen in de Verenigde Staten en $ 194 miljoen wereldwijd.

Sonic is kassaaaa

Sonic the Hedgehog 2 was de afgelopen drie weken een van de vijf beste films in de Verenigde Staten en stond in de weekenden van 6 en 15 mei op de derde plaats. Dit is vooral verbazingwekkend aangezien grote blockbuster-films zoals Doctor Strange in the Multiverse of Madness de laatste tijd de concurrentie hebben verdrongen.

Over het algemeen lijkt het erop dat de foto nog steeds het publiek over de hele wereld vermaakt.

Over SONIC THE HEDGEHOG 2

SONIC THE HEDGEHOG 2 ziet de terugkeer van ‘s werelds favoriete blauwe egel voor een nieuw avontuur. Sonic wil graag laten zien dat hij het in zich heeft om een ​​echte held te zijn nadat hij zich in Green Hills heeft gevestigd. Dr. Robotnik keert terug, dit keer vergezeld van een nieuwe handlanger, Knuckles, op zoek naar een smaragd met het potentieel om beschavingen te vernietigen. Sonic vormt een team met zijn eigen hulpje, Tails, en begint aan een wereldwijde zoektocht om de smaragd terug te krijgen voordat deze in verkeerde handen valt.