Sonic The Hedgehog 2 – Best scorende videogamefilmaanpassing (VS)

Sonic The Hedgehog 2 – Best scorende videogamefilmaanpassing (VS)

Sonic the Hedgehog 2 lijkt baanbrekend te zijn, aangezien SEGA aankondigde dat het vervolg officieel de best verdienende verfilming van videogames in de VS is geworden, met een opbrengst van $ 162,74 miljoen aan binnenlandse kaartverkoop tot nu toe. Dit betekent dat Sonic the Hedgehog 2 al beter presteerde dan de vorige Sonic-film, die $ 148,97 miljoen opbracht toen deze in april 2020 werd uitgebracht.

Hoogst scorende videogamefilm

Tot nu toe heeft de foto wereldwijd $ 331,64 miljoen opgebracht. Dit plaatst het onder eerdere videogamefilmaanpassingen zoals Warcraft, Detective Pikachu en Uncharted, die wereldwijd beter verdienden – maar er is altijd een mogelijkheid dat de inkomsten van Sonic the Hedgehog 2 kunnen toenemen wanneer het uiteindelijk op 19 augustus 2022 in Japan in première gaat.

video
play-rounded-fill

Over Sonic The Hedgehog 2

Sonic is klaar voor meer onafhankelijkheid nadat hij zich in Green Hills heeft gevestigd, en Tom en Maddie komen overeen hem thuis te laten terwijl ze op vakantie gaan. Dr. Robotnik keert terug, dit keer vergezeld van een nieuwe collega, Knuckles, op zoek naar een smaragd met het potentieel om zowel beschavingen op te bouwen als te vernietigen. Sonic bundelt zijn krachten met zijn eigen hulpje, Tails, en gaat op zoek naar de smaragd voordat deze in verkeerde handen valt. Jeff Fowler regisseert de film, met in de hoofdrollen Jim Carrey, James Marsden en Ben Schwartz.