Sonic The Hedgehog 2 – Eerste Trailer

Sonic The Hedgehog 2 – Eerste Trailer

Tijdens de Game Awards 2021 heeft Paramount Pictures de eerste trailer voor Sonic The Hedgehog 2 uitgebracht. De trailer geeft een eerste hint naar het verhaal van de film, waarbij Dr. Robotnik terugkeert naar de aarde. de kracht van wat lijkt op een chaos-smaragd.

Er zijn ook meer beelden te zien van de filmversies van Tails and Knuckles in actie.

video
play-rounded-fill

Over Sonic The Hedgehog 2

‘S Werelds favoriete blauwe egel is terug voor een avontuur op een hoger niveau in SONIC THE HEDGEHOG 2. Nadat hij zich in Green Hills heeft gevestigd, wil Sonic graag bewijzen dat hij heeft wat nodig is om een ​​echte held te zijn. Zijn test komt wanneer Dr. Robotnik terugkeert, dit keer met een nieuwe partner, Knuckles, op zoek naar een smaragd die de macht heeft om beschavingen te vernietigen. Sonic werkt samen met zijn eigen hulpje, Tails, en samen beginnen ze aan een wereldreis om de smaragd te vinden voordat deze in verkeerde handen valt.

Van de filmmakers achter The Fast and the Furious en Deadpool, SONIC THE HEDGEHOG 2 sterren James Marsden, Ben Schwartz als de stem van Sonic, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally en Jim Carrey die terugkeren, naast nieuwe toevoegingen Shemar Moore , met Idris Elba als de stem van Knuckles en Colleen O’Shaughnessey als de stem van Tails.

Sonic The Hedgehog 2 gaat op 8 april 2022 in première in de bioscoop.