Sonic the Hedgehog 2 film – $300M in omzet

Sonic the Hedgehog 2 film – $300M in omzet

Het aantal mensen dat de nieuwste Sonic the Hedgehog-film wil zien, neemt niet af, aangezien Sonic the Hedgehog 2 wereldwijd bijna $ 300 miljoen heeft opgebracht, wat zowel Paramount als < zeker zal bevallen. sterk>SEGA. De film heeft het vooral goed gedaan in het Verenigd Koninkrijk, waar zowel de Sonic-serie als de SEGA Mega Drive begin jaren negentig niet te stoppen waren en tot dusver $ 26,3 miljoen verdiende.

Volgens Deadline

The worldwide Sonic 2 cume is currently $142 million for a total of $287.8 million, implying that the little blue animal may pass $300 million any day now.” Sonic’s top markets are the United Kingdom ($26.3 million), Mexico ($15.7 million), France ($14.3 million), Australia ($13.1 million), and Brazil ($8.9 million). Sonic will face off against the Fantastic Beasts in the Middle East next weekend. Japan is scheduled to arrive in August.

Over Sonic the Hedgehog 2-film

Sonic en zijn nieuwe metgezel Tails zijn alles wat tussen Dr. Robotnik en zijn nieuwe partner, Knuckles the Echidna, staat wanneer hij terugkeert naar de aarde met een nieuwe kameraad, Knuckles the Echidna.

Sonic is klaar voor meer vrijheid nu hij zich in Green Hills heeft gevestigd, dus Tom en Maddie besluiten hem thuis te laten terwijl ze op vakantie gaan. Maar zodra ze vertrokken waren, verschijnt Dr. Robotnik opnieuw, dit keer met een nieuwe metgezel, Knuckles, op zoek naar een smaragd met het vermogen om zowel beschavingen op te bouwen als te vernietigen. Sonic werkt samen met zijn eigen hulpje Tails en gaat op zoek naar de smaragd voordat deze in verkeerde handen valt. Jeff Fowler regisseert de film, met in de hoofdrollen Jim Carrey, James Marsden en Ben Schwartz.

Dr. Robotnik komt naar de aarde met een nieuwe bondgenoot in de vorm van Knuckles the Echidna. Het enige dat hen in de weg staat is Sonic en zijn nieuwe vriend Tails. Sonic is met een knal teruggekeerd en dit is verreweg de meest vermakelijke van alle videogame-aanpassingen die ooit zijn gemaakt.