Sonic The Hedgehog 2 – Laatste Trailer

Sonic The Hedgehog 2 – Laatste Trailer

Een laatste trailer voor de aanstaande Sonic the Hedgehog 2-film is vrijgegeven door Paramount Pictures. Slechts een paar weken voor de première van de film volgende maand.

video
play-rounded-fill

Over Sonic The Hedgehog 2 (film)

Het vervolg op Sonic the Hedgehog vindt plaats direct na de originele film, die in 2020 werd uitgebracht. Dr. Robotnik voert zijn oude trucs weer uit en roept deze keer de hulp in van Knuckles the Echidna om wraak te nemen op Sonic. Ondertussen sluit Sonic zich aan bij Miles “Tails” Prower, die voor het eerst verschijnt, op een zoektocht naar een smaragd met het potentieel om beschavingen te vernietigen en te voorkomen dat deze in handen van de verkeerde mensen valt.

James Marsden, Ben Schwartz als de stem van Sonic, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally en Jim Carrey keren terug in Sonic the Hedgehog 2. Shemar Moore, Idris Elba als de stem van Knuckles en Colleen O’Shaughnessey als de stem van Tails behoren tot de nieuwe toevoegingen.

Er komt nog meer

In de toekomst zullen er nog meer zijn voor deze serie. Sonic the Hedgehog 3 en een nieuwe op Knuckles gebaseerde serie werden vorige maand onthuld.

Ad