Sonic The Hedgehog 30th Anniversary IDW Comic aangekondigd

Sonic The Hedgehog 30th Anniversary IDW Comic aangekondigd

IDW , de huidige uitgevers van de stripreeks Sonic the Hedgehog, hebben een speciaal stripboek voor het 30-jarig jubileum aangekondigd dat 80 pagina’s met speciale verhalen voor de blauwe vervaging zal bevatten.

Dit omvat drie volledig originele verhalen, als volgt:

  1. “Dr. Eggman’s Birthday ‘- Geschreven en geïllustreerd door Gale Galligan (The Babysitter’s Club graphic novels # 5-8) en Thomas Rothlisberger.
  2. “Season of Chaos” – Geschreven en geïllustreerd door Ian Flynn, Aaron Hammerstrom en Reggie Graham.
  3. “Sonic leert autorijden” – Geschreven en geïllustreerd door de McElroy Brothers (The Adventure Zone) en Mauro Fonseca.

IDW deelde ook dat de strip beschikbaar zou zijn als vier covervarianten. Cover A is van Sonic Team en Cover B van Christina-Antoinette Neofotistou. Daarnaast zullen nog twee incentive-edities voor retailers (nog niet onthuld) illustraties bevatten van prominente Sonic-illustratoren Patrick Spaziante en Tyson Hesse.

Deluxe-editie

Bovendien heeft IDW aangekondigd dat de strip ook beschikbaar zal zijn als Sonic the Hedgehog 30th Anniversary Celebration: The Deluxe Edition, een hardcoverversie met speciale bonusinhoud zoals een extra verhaal van Gale Galligan, een covergalerij en een ‘From Script to Comic ”-functie. Deze editie van de strip verschijnt op 5 oktober 2021.

Ten slotte werd er ook een Sonic the Hedgehog 30th Anniversary-strip onthuld voor de gratis stripboekdag (die plaatsvindt op 14 augustus van dit jaar). Het is niet duidelijk hoeveel de inhoud van deze gratis versie zal overlappen,

Ad