Sonic The Hedgehog Movie – Can’t Do This On My Own

Sonic The Hedgehog Movie – Can’t Do This On My Own

Een exclusieve clip van de komende Sonic the Hedgehog-film is nu beschikbaar. Het toont Sonic in een aantal verschrikkelijke omstandigheden – en zonder andere opties om te overleven in de menselijke wereld, benadert hij sheriff Tom Wachowski (James Marsden) voor hulp!

video
play-rounded-fill

Over Sonic The Hedgehog Movie

SONIC THE HEDGEHOG is gebaseerd op de wereldwijde blockbuster-videogamefranchise van Sega en vertelt het verhaal van ‘s werelds snelste egel terwijl hij zijn nieuwe thuis op aarde omarmt.

In deze live-komedie avontuurlijke komedie werken Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom (James Marsden) samen om de planeet te verdedigen tegen het kwaadaardige genie Dr. Robotnik (Jim Carrey) en zijn plannen voor wereldoverheersing. 

Sonic the Hedgehog is geregisseerd door Jeff Fowler (Gopher Broke) en heeft een cast met Ben Schwartz (House of Lies), James Marsden (Westworld), Jim Carrey (Kidding), Adam Pally (Happy Endings), Tika Sumpter (Ride Along), Neal McDonough (DC’s Legends of Tomorrow) en Natasha Rothwell (Love, Simon). Het is gepland voor release op 14 februari 2020.

Sonic the Hedgehog gaat op 14 februari 2020 in première in theaters. We zullen verslag uitbrengen als we meer over de film horen!

Ad