Sonic the Hedgehog stemacteur met pensioen

Sonic the Hedgehog stemacteur met pensioen

Na tien jaar kondigde de stemacteur van de legendarische Sonic the Hedgehog aan dat hij met pensioen is gegaan uit de serie.

Roger Craig Smith kondigde het nieuws zelf aan op Twitter tot verrassing van veel Sonic the Hedgehog-fans. De Sonic-serie viert dit jaar zijn 30-jarig jubileum, dus het is niet de beste tijd om de rol van de hoofdpersoon af te treden.

We zullen moeten afwachten wie Roger Craig Smith vervangt als de stem van Sonic. Laten we hopen dat de volgende persoon de ware Sonic-stijl van expressie kan vastleggen.

SEGA kwam ook met een tweet via het officiële Sonic the Hedgehog-kanaal;

 

De stemmen van Roger

Roger is een Amerikaanse stemacteur en voormalig stand-up comedian, waarschijnlijk het best bekend als de stem achter Sonic the Hedgehog uit de serie met dezelfde naam van 2010 tot 2021.

Maar hij uitte ook Ezio Auditore da Firenze uit de Assassin’s Creed-serie, Chris Redfield in de Resident Evil-serie, Hawkodile en Richard uit Unikitty !, Captain America in verschillende Marvel-projecten, Deidara in Naruto: Shippuden, Thomas in Regular Show, Shinji Hirako in Bleach, Martin Reest in Monster, Batman in Batman: Arkham Origins, Batman Ninja en Superman: Red Son. Hij uitte ook Kyle Crane in Dying Light en Mirage in Apex Legends.