Sonic the Hedgehog: The Collection hardcover boek komt volgend jaar uit

Sonic the Hedgehog: The Collection hardcover boek komt volgend jaar uit

Amazon heeft onlangs een vermelding gepubliceerd voor een nieuwe Sonic the Hedgehog: The IDW Collection, Vol. 1 hardcover boek met de eerste twaalf nummers van de Sonic the Hedgehog-stripreeks.

Perfect voor fans die van de iconische blauwe egel houden, maar nieuw zijn in de stripreeks Sonic the Hedgehog. Helaas zijn de prijzen op dit moment niet aangekondigd, maar deze zal naar verwachting rond juni 2021 worden vrijgegeven.

Over Sonic The Hedgehog: The IDW Collection, Vol. 1 hardcover

Extra grote hardcoveredities van IDW’s gevierde Sonic the Hedgehog-stripboeken, inclusief de lopende series, eenjarigen en miniseries, allemaal gepresenteerd in de aanbevolen leesvolgorde. Alles wat een beginner nodig zou kunnen hebben, alles wat een diehard zou willen!

Het kwaadaardige genie Dr. Eggman is verijdeld, maar het werk van Sonic the Hedgehog is nog niet voorbij! In de nasleep van de laatste epische strijd blijven malafide robots kleine dorpen over de hele wereld aanvallen. Om te slagen heeft Sonic de hulp nodig van zijn vrienden Tails, Knuckles en Amy, samen met enkele nieuwe en verrassende bondgenoten.

Maar waar is Dr. Eggman en welk schokkend geheim zal Sonic ontdekken als hij erachter komt waar de slechte dokter is? Sonic komt er al snel achter dat hij niet de enige is die Eggman zoekt, net als zijn oude frenemy Shadow the Hedgehog!

Dr. Eggman is echter niet de enige slechterik in de buurt, want een krachtige nieuwe vijand komt tevoorschijn en richt zijn zinnen op Angel Island. Wanneer Neo Metal Sonic – een kwaadaardige robot met Sonic’s snelheid, Dr. Eggman’s intellect en een onbreekbaar mechanisch lichaam – het eiland verovert om zijn macht nog meer te laten groeien, moeten Sonic en zijn vrienden samenwerken en de strijd met hem aangaan. p>

Ad