Sonic The Hedgehog – Videogame film met de hoogste winst (VS)

Sonic The Hedgehog – Videogame film met de hoogste winst (VS)

Sonic the Hedgehog stond eerder deze week vlak achter rechercheur Pikachu wat betreft de Amerikaanse inkomsten. Welnu, de film heeft officieel zijn tweede positie achter gelaten!

Gotta go fast

Sonic the Hedgehog heeft nu $ 145,8 miljoen verdiend aan de binnenlandse kassa van de VS, waarmee hij Detective Pikachu ($ 144,1 miljoen) heeft overtroffen om de best scorende videogame film aller tijden in eigen land te worden!

Dit is nog indrukwekkender in het licht van de groeiende uitbraak van het coronavirus – wat fans terecht zou moeten ontmoedigen om de bioscoop te bezoeken. Hoewel Paramount niet echt een vervolg heeft bevestigd, zouden ze het moeilijk hebben om er geen te maken met zulke nummers. !

Vergeet niet dat de film op het moment van schrijven nog niet eens in China of Japan is uitgebracht.

video
play-rounded-fill

Over de Sonic The Hedgehog-film

SONIC THE HEDGEHOG is gebaseerd op de wereldwijde blockbuster videogame franchise van Sega en vertelt het verhaal van ‘s werelds snelste egel terwijl hij zijn nieuwe huis op aarde omarmt. In deze live-action komedie werken Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom (James Marsden) samen om de planeet te verdedigen tegen het kwaadaardige genie Dr. Robotnik (Jim Carrey) en zijn plannen voor wereldheerschappij.

In de gezinsvriendelijke film spelen ook Tika Sumpter en Ben Schwartz de stem van Sonic.

Ad