Soulframe cinematic toont beelden van vroege ontwikkeling

Soulframe cinematic toont beelden van vroege ontwikkeling

Digital Extremes, wiens snelle actiegame Warframe een hit was, heeft fans een voorproefje gegeven van hun volgende game, genaamd Soulframe.

video
play-rounded-fill

Video url; https://youtu.be/7O95JgXgqbQ 

In een nieuw interview met The Washington Post toonde het team een ​​prachtige filmtrailer voor hun fantasiespel. Ze zeiden dat het gebaseerd was op oude fantasiefilms zoals Princess Mononoke en The NeverEnding Story.

Over Soulframe

Ze zeiden ook dat, in vergelijking met Warframe, de gevechten van Soulframe “langzaam zullen zijn en gericht zullen zijn op melee”. In het interview werd ook gezegd dat Digital Extremes in 2019 begon te praten over basisideeën voor de game. Dit betekent dat de game niet snel uitkomt. Toch lijkt het idee best interessant.

Tijdens #TennoCon 2022 pronkte Digital Extremes met trots met een gloednieuwe IP genaamd Soulframe. Dit openwereldavontuur, dat je gratis kunt spelen, heeft veel te maken met natuur, genezing en ontdekken.

Soulframe is een gloednieuwe game die zich nog in de beginfase van ontwikkeling bevindt. Het wordt gerund door dezelfde creatieve en fantasierijke mensen die Warframe hebben gemaakt. Vroege fans van Digital Extremes zullen het pad naar release herkennen: het zal een duidelijk, collaboratief en iteratief proces zijn dat wordt gevormd door hoeveel spelers en DE om de game geven.

Ad