Soundtrack Xenoblade Chronicles 2 verschijnt op 23 mei in Japan

Soundtrack Xenoblade Chronicles 2 verschijnt op 23 mei in Japan

Nintendo biedt de fenomenale muziek van Xenoblade Chronicles 2 los aan! Xenoblade Chronicles 2 verscheen eind vorig jaar voor Nintendo Switch en wist menigeen te overtuigen.

Dit meesterwerk van een game vertelt een meeslepend verhaal en dompelt je onder in een goed uitgewerkt pakket van gameplayelementen. En natuurlijk moet je de magische soundtrack van het spel ook niet vergeten.

Nintendo heeft besloten om deze soundtrack los uit te brengen in een aantal verschillende versies in Japan.

Verschillende versies

Allereerst verschijnt de Core Crystal USB Deluxe Edition, die een totaal van 126 muziekstukken bevat (105 uit het spel, 5 extra pianostukken en 16 korte deuntjes), geleverd op een USB in de vorm van een bij spelers welbekende Core Crystal. De editie bevat verder een 120 pagina’s tellend boekje en een muziekblad van het main theme. Een tweede versie biedt nagenoeg dezelfde content, alleen komt de muziek op een CD in plaats van speciale USB.

Dan verschijnt er ook nog een CD-versie die enkel de 105 stukken uit het spel bevat (zonder verdere extra’s).

De eerste twee versies zijn uitsluitend verkrijgbaar via Amazon Japan. Dit geld echter niet voor de standaard versie; deze komt op 23 mei ook beschikbaar voor de wereldwijde online streamingdiensten.
Xenoblade Chronicles 2 is verkrijgbaar voor Nintendo Switch.

Ad